Telefon: +36 20 284 9084 - Email: info@vyta-gold.com

Hatóanyag

Minden amit a Hyaluronról tudni kell

VYTA - GOLD

TERMÉKEK HATÓNYAGAI

A VYTA - GOLD termékek és a használt hatóanyagok megfelelnek a legújabb Európai előírásoknak. A VYTA - GOLD termékek és hatóanyagaik jellemzőit és pontos leírását találod ezen az oldalon.

Nem okoz allergiás rekciót

Minden termékünk hipoallergén, ennek köszönhetően bárki használhatja, nem vált ki allergiás reakciót

Nincsenek mellékhatások

Mivel a Hyaluron szervezetünk természetes alkotó eleme, nem lépnek fel mellékhatások.

Szinte azonnal felszívódik

A gyors felszívódásnak köszönhetően a hyaaluron azonnal kitölti a vízhiányos területeket

Bőr regeneráció

A hatóanyagok katalizátorként visszaállítják a bőr normál működését

Már egy kezelés után is látható

A hatóanyag közvetlenül a sejtek közé épül be a változás azonnal észlelhető

Optimális közeget biztosít

Beépülésének köszönhetően a sejtek rendeződnek és optimális működést biztosítanak a szervezet számára

FŐ HATÓANYAG: HYALURONSAV

Kép1

Hogy mi is a hyaluronsav?

 

A hyaluron sav bőrünk és kötőszöveteink alkotóeleme, természetes poliszacharid, az emberi testben többek között vízmegkötő, illetve az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be.

A szervezetünkben természetes módon is megtalálható anyagról van szó, melyet  szervezetünk enzimrendszere fokozatosan lebont.

A bőr rugalmasságának, és feszességének megőrzéséhez nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő vízháztartása a dermisznek. Egy normál bőrfelszíni réteg víztartalma tizenöt, és huszonöt százalék között mozog. Ez a százalék  kor előrehaladtával  tíz százalék alá is süllyedhet. Az idő múlásával a hyaluront szervezetünk folyamatosan bontja, ezáltal látványossá téve az öregedés folyamatát, javasolt a rendszeres akár napi többszöri alkalmazással prevencióként is a pótlása, melyben termékünk látványos, gyors eredményt biztosít ön számára.

Hyaluron képes a vizet  megkötni akár  saját molekulatömegének ezerszeresét is.

Ezáltal rugalmassá teszi a bőr szerkezetét a felszíni, és mélyrétegi ráncokat feltölti. Mivel sajnos a szervezetünk egy idő után nem termel több hyaluront és nem képes megtartására sem, hiányát folyamatosan pótolni kell.

Anyagának konzisztenciája és szövetbarát jellege számtalan lehetőséget ad arra, hogy a legkorszerűbb, minőségi hidratáló készítmények alapjául szolgáljon, ezáltal biztosítva a bőr egészséges, hidratált, sima és bársonyos érzetét, valamint látványát.

 

 

ARGILINE

peptidek-hatasa

2002-ben állították elő először és helyezték kereskedelmi forgalomba  a hat aminosavból álló argireline-fehérjét. Ez az anyag megakadályozza az idegrendszer mozgató idegvégződéseiben az acetilkolin felszabadulását, ami az izomsejt-összehúzódás kémiai szignálja. Ha nincs acetilkolin-hatás, nincs izom összehúzódás. Megakadályozza az úgynevezett SNARE (SNAp REceptor) komplexum működését, destabilizálja, emiatt jelentősen csökken az idegvégződésből felszabaduló ingerületátvivő anyag, az acetilkolin felszabadulása. Vagyis az izom elernyed, tónusa csökken injekció nélkül is, ha elegendő és állandó koncentráció alakítható ki a kívülről történő bevitellel.

Az argireline további pozitív hatása: a bőrben hajszálér-szűkületet előidéző noradrenalin felszabadulást is mérsékli, vagyis javítja a bőr hajszáleres keringését. Az argireline, mint a legújabb anti-aging peptid, 10%-os koncentrációban fejti ki kívánt hatását, és emulzióban, gélben is hatékony. Az argireline-tartalmú kozmetikumok használatát elsősorban a szemek köré és a homlokra javasoljuk, oda, ahol a leggyakrabban javasolt a botulintoxin-kezelés.

Az argireline tehát szintén fehérje (acetil-hexapepetid, glutaminsavat, metionint, arginint tartalmaz), mint a botulintoxin, de nem azonos vele, nem toxikus, csak helyileg alkalmazható újszerű kozmetikai hatóanyag speciális kezelésekhez.

 

 

PEPTIDEK

borso

Zöldborsó peptid

A bőrünk hámrétegében található őssejtek szaporodása gondoskodik bőrünk folyamatos megújulásáról. Ez a folyamat idővel lassul, megnyúlik osztódási idejük, ezért gondoskodnunk kell ezek pótlásáról. Serkentenünk kell szaporodási periódusaikat. Ebben a folyamatban segít a zöldborsóból nyert peptid. Ez a liposzómába csomagolt peptid képes eljutni a hámréteg alján található őssejtekhez és fokozni osztódásukat, ezáltal lassítva az öregedési folyamatot. A zöldborsó peptid nem csak bőrünk regenerálásában segít. Szervezetünkbe jutva az ízületeknél is kifejti jótékony hatását. A porcok közötti állomány megvastagszik, csökkentve azok súrlódását. Lényegesen enyhíti a már kialakult ízületi fájdalmakat, ezáltal könnyebbé téve a mozgást.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Csatlakozz és iratkozz fel hírlevelünkre hogy megkapd az aktuális híreinket

Sikeresen feliratkoztál!